مشاوره حقوقی رایگان - حق رای واحد تجاری در مجتمع تجاری مسکونی

یک مجتمع تجاری مسکونی شامل یک واحد تجاری و 20 واحد مسکونی که واحد تجاری دو عدد پارکینگ داشته و کولر گازی آن در پشت بام نصب هست ، آیا مالک واحد تجاری می بایست هزینه های مشاعات و شارژ رو پرداخت کنند و اینکه در جلسات عمومی ساختمان حق رای دارند ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
ملاک عمل در این حوزه آیین نامه قانون تملک آپارتمان هاست