مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض (پلاک تهرانم) برای من که همدانی‌ام

سلام با تشکر از مشاوره‌ها و راهنمایی های خیلی خوب شما بزرگواران. ممنون میشم مشکلی که چند ساله درگیرشم و کسی نمیدونه چطور حل میشه رو کمکم کنید.

بنده متولد و ساکن همدان هستم. ماشین سورنی با پلاک 10 در سال 95 خریدم. ماشین را سال 97 ب شخصی فروختم ولی متاسفانه در بنگاه قولنامه ای نوشته نشد. با وجود دادن وکالت به خریدار، ایشان پلاک را تعویض نکرد و بعد از خودش، ماشین رو به سه نفر دیگر فروخته و تمامی خریداران بعدی نیز هیچ یک اقدام به تعویض پلاک نکردند،
چون ساکن همدان بودم ولی پلاک 10 بود، امکان ثبت شکایت علیه خریدار را در همدان نداشتم. با داشتن محل اسکانی در تهران و تغییر آدرس به تهران، توانستم برای پلاک 10 خود، علیه خریدار ثبت شکایت عدم تعویض پلاک کنم. نوبت دادگاهم که شد قاضی حکم توقیف خودرو را داد و ما امیدوار که پلیس، خریدار را در حین تخلفی چیزی بگیره و بتونه ماشین رو توقیف کنه.
در این مدت مدام پیامک‌های جریمه ایشان در محل های مختلف برای من میاد، تو این مدت نتونستم برا ماشین جدیدم پلاک بگیرم چون میگن پلاک فعال دارم و مجبور شدم ماشین به نام مادرم کنم. همچنین امکان ثبتنام در فروش ماشین در ایرانخودرو و سایپا هم ندارم. الان من کدملی محل سکونت و آدرس خریدار نهایی رو ب طریقی پیدا کردم. ایشان در اردبیل هستش. آیا میتونم ب پلیس آدرسش بدم برن ماشین را توقیف کنن. آیا میتونم علیه خریدار نهایی با اینکه طرف معامله‌ی اولیه من نبوده شکایت ثبت کنم. الان چی کنم پلاکم آزاد شه؟ اگر اصلا هیچ وقت گرفتن حضوری ایشان حین تخلف اتفاق نیفتاد چطور ماشین توقیف میکنن و پلاک فک میکنن؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه تعویض پلاک وانتقال سند پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیابت قضایی برای اردبیل بگیرید و حضورا به اردبیل بروید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادخواست توقیف خودرو فک پلاک دادید حکم توقیف را بگیرید ببرید اردبیل بعد از اینکه پیدا کردید برید کلانتری محل بدهید تا توفیفش کنند