مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه فروش خودرو

با سلام
من در سال 96یه پژو خشک رو خریداری کرده بودم رو به دوستم دادم و در قبال اون 10تومن گرفتم و مدارک ماشین رو دادم بهش ولی قولنامه ننوشتیم و قرار شد که الباقی پول ماشین رو به حساب من واریز کنه ولی بعد از چند سال تا به حال انجام نداده و به علت مشکلات مالی و ورشکستی مجبور شدم به شهرستان دیگه ای برم و کار کنم الان چطور میتونم ماشین رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

قولنامه فروش خودرو خرید خودرو فروش خودرو استرداد خودرو خودرو