مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

مدت 14 سال که استخدام دانشگاه علوم پزشکی سمنان شدم، در ابتدا استخدام، تعهد خدمتی ده ساله دادم، الان با وجود اینکه تعهد خدمتی من به اتمام رسیده است و حدود7 سال هست رسمی شده ام، به دلیل بیماری و از کارافتادگی و ناتوانی پدر و مادرم درخواست انتقالی به استان گلستان که محل تولدم و زندگی ام هست داشتم، اما دانشگاه سمنان تا الان موافقت نکرده است و هر بار کمبود نیرو رو بهانه میکند. آیا میتوانم با گرفتن استشهاد محلی در مورد ناتوانی پدر و مادر بتونم انتقالی بگیرم، البته قبلا مدارک مربوط به بیماری آنها رو ضمیمه درخواست انتقالی ام کرده ام.البته این مطلب رو اضافه کنم من کارهای درمانی و بقیه کارهای پدر و مادرم رو انجام میدم، و بقیه اعضای خانواده درگیر زندگی شخصی خودشون و خارج از استان گلستان می باشند.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

طبق ماده 9دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی در انتقال و جابجایی کارمندان رسمی و پیمانی، چنانچه شهرستان محل خدمت آنان تغییر یابد، موافقت مستخدم الزامی است. در صورت عدم تغییر شهرستان محل خدمت کارمند در اثر انتقال، اخذ موافقت مستخدم لازم نیست

طبق تبصره 4 ماده 45 قانون خدمات کشوری- تعیین محل خدمت و شغل مورد تصدی کارمندان پیمانی در پیمان نامه مشخص می‌گردد و در مورد کارمندان رسمی به عهده دستگاه اجرائی ذی ربط می‌باشد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینها دلیل نمیشن باید فقط رییس دانشگاه را راضیش کنی