مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ملکی که قولنامه ای خریداری شده در برابر اجرای طرح عمرانی شهرداری

سلام،ملکی دارم که با قولنامه دستی عادی 15سال پیش خریداری کرده ام ،اما به دلیل اینکه شهرداری قرار بوده که یک خیابان 16متری از وسط زمین من بکشه ،پروانه دیوارکشی نداده و میگویند که چون ملک در طرح عمرانی شهرداری واقع شده نصف متراژی که مالک هستید را مجوز دیوار کشی میدهیم ،اما من قبول نکردم و تا الان هم طرح خیابان حدود 15سال هست که اجرا نشده ،آیا میتوانم به دادگاه حقوقی دادخواست بدهم بر علیه شهرداری

پاسخ ها :

شکایت از شهرداری بابت تصرف زمین زمین در طرح شهرداری شهرداری