مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام من 20 روزرفتم سرکارودرهمون روز اول ازمن سفته خواست وقراردادبست من نمیدونستم کارش چی هست الان واقعاحجم کارش نسبت به حقوقش خیلی کم هست ووقتی گفتم میخوام استعفابدم من روباسفته هایی که دستش دارم تهدیدکرد من بایدچه کنم تاسفته هاروپس بگیرم؟

پاسخ ها :

عدم دریافت سفته بعد از استعفا تهدید کارفرما به ندادن سفته استعفا از کار سفته ضمانت کار استعفا