مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد دریافت دیه و بیمه در تصادفات منجر به جرح

با سلام و وقت بخیر

همانطور که می دانیم در تصادفات کلیه خدمات بیمارستان رایگان است اما امروز متوجه شدیم در مواردی مثل خرید وسایلی که به تشخیص دکتر جراح باید داخل بدن کار گذاشته شود خود شخصی که آسیب دیده باید تمام هزینه ها را اول پرداخت کند و بعدا از طریق شکایت و دادگاه کلیه هزینه ها و دیه را از بیمه شخص خاطی گرفت.

با این توضیح، حال سوال این است اگر شخصی بیمه تامین اجتماعی تکمیلی داشته باشد در تصادفات منجر به جرح‌ و هزینه های که اول شخص آسیب دیده متحمل شده آیا می تواند مخارج بیمارستانی را هم از بیمه تکمیلی تامین اجتماعی گرفت و هم از شخص خاطی شکایت کرد و از طریق رای دادگاه دیه بابت تمامی هزینه های پزشکی گرفت؟

یعنی از دوجا هزینه های عمل جراحی را جبران کرد. یکی از بیمه تامین اجتماعی تکمیلی و یکی هم از طریق شکایت و صدور رای دادگاه و گرفتن دیه از شخص خاطی؟

با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه های بیمارستان را می توانید از بیمه تکمیلی دریافت کنید.
ولی از هزینه های بیمارستان را نمی توان از راننده مقصر مطالبه کرد و صرفا می توان دیه را از راننده مقصر مطالبه کرد.
اگر هزینه های بیمارستان و درمان بیشتر از دیه باشد هزینه های مازاد بر دیه را می توان از راننده مقصر گرفت.