مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

با سلام،مادر و برادر بنده حدود 12سال است که در زندگی مشترک من و همسرم دخالت شدید دارند در حدی که چند بار باعث جدایی ما شدند مسعله اینجاست که حدود 3ماه پیش این دو به منزل بنده آمده و شروع به تهمت به شوهرم و سر و صدا کردند و بعد از کلی توهین خانه رو ترک کردند چند روز بعد مجددا آمدند و من در را باز نکردم فردا ی آن روز آمدند از آنجایی که منزل بنده آپارتمانی هست در همسایه را زدند و بالا آمدند از آنجایی که من حدود 5دقیقه قبل پسرم را به مدرسه فرستادم وقتی در بالا زده شد به گمان این که پسرم هست در را باز کردم و از آنها خواستم که بروند چون یک دختر4ساله دارم که از دعوای آنها میترسد خواهش کردم که بروند و اینها وارد خانه شدند و شروع به ضرب و شتم شدید بنده کردند در آخر شوهرم رسید و قاب سرامیکی را که مادر بیرحم بنده به سرم میکوبید از دستش گرفت و به 110زنگ زد و 110صورت جلسه کرد و آنها را بیرون کرد من آن روز بستری و بخیه از ناحیه ی سرم خوردم مشکل اینجاست که مادر بیرحم بنده رفته شکایت کرده و دستش که چند ماه هست قراره عمل کند به گردن من و شوهرم انداخته و مارا متهم کرده لطفا راهنمایی کنید واقعا خیلی ناحقی هست و من باید از حقم دفاع کنم،در ضمن شکایت اولیه را من و شوهرم کردیم و برگ پزشک قانونی داریم،ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما هم شکوائیه ورود به عنف و توهین و تهدید و ضرب و حرح را مطرح نمایید و نامه برای پزشکی قانونی اخذ نمایید و