مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

ببخشید دو اتباع افغان بنده را باچوب مورد ضرب جرح قرار داده اند که مراحل پزشک قانونیش طی شده و آنان زندان بودن الان باضمانت ازاد شدن که در این هنگامی که بنده مسدوم شده و بی حال توسط اورژانس ب بیمارستان رفتم و انان در شهرک متواری بودن که بعد ب گفته شخصی که مدیر تدارکات محل کار ما بودن با دیدن حال بنده ب طور اگاه یا ناآگاه از ان دونفر افغان امان را مورد خودزنی قرار داده و بعد تحویل حراست شهرک داده الان انان زدن بنده هم گردن نمیگیرن و میگن تو مارو زدی باید چکار کنم.1شاهدهست که شاهد کل درگیری بوده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر شاهدی دارید می توانید شاهد خود را معرفی کنید.
توجه داشته باشید که اگر خودزنی مرده باشند معمولاً در پزشکی قانونی قابل تشخیص است.