مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به رای داور که حکم تخلیه برای مستاجر مسکونی صادر کرده

باسلام،قرارداد رو شفاها با30٪اضافه کردن اجاره تمدیدکردیم وموجر پس از دریافت3 ماه اجاره بها جدید،اقدام به شکایت جهت گرفتن حکم تخلیه کرده و تمدید رو قبول ندارد.درجلسه دادرسی نزد داور من به مصوبه سران قوا جهت تمدید خودکار استناد کردم والان رای صادر شده جهت تخلیه و20 روز مهلت جهت ابطال رای،حالا من برای ابطال وتوقف رای به کجا مراجعه وچه نوع دادخواستی بدهم،لطفآ راهنمایی کامل کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه رای داوری از نظر شکلی مشکل دارد یا ماهیتی بعد از بررسی پرونده مشخص می‌شود اگر هر نظر مشکلی داشته باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی اثبات است که اهمیت دارد بر همین اساس دادخواست ابطال رای دوار به آسانی شکسته نمی‌شود و دادخواست قوی میطلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال قبلا تکرار شده است و در گذشته به شکل کامل و جامع به این سوال پاسخ داده شده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چیزی بنام تمدید خودکار ندازیم پس از پایان باید تخلیهکنید