مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر ابتلا به MS

باسلام واحترام
اینجانب اقایی 36ساله هستم و به تازگی متوجه شدم مبتلا به MS هستم با توجه به اینکه خودم از کادر درمان هستم وبا مشکلات وتبعات بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس اشنایی کامل دارم نمیخواهم همسرم به عنوان یک زن ازاد ودر ابتدای جوانی درگیر من وبیماری من بشه،در خصوص دادن مهریه هم مشکلی ندارم، سوالم از جنابعالی اینه با این دلیل میتونم درخواست طلاق بدم؟
ناکفته نماند به لطف خدا هیچ کمبودی در زندگی زناشویی نداشته وندارم واگر صدبار دیگر در معرض انتخاب برای ازدواج قراربگیرم قطعا ایشون رو برای زندگی مشترک انتخاب میکنم باتکیه بر عشق،عقل،منطق و...
باتشکر

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام . اولا باید خدمت شما عرض کنم که طلاق حق مرد هستش و هر زمان که اراده کند میتواند تقاضای طلاق دهد و مهریه و نفقه همسر خود را بپردازد ولی در مورد بیماری که دارین هیچ ارتباطی به طلاق ندارد و از شرایط طلاق از سمت زن نمی باشد فلذا با توجه به اینکه توافق هم دارین بهترین کار انجام طلاق به صورت توافقی و پرداخت میزانی از مهریه با توافق یکدیگر هستش در غیر این صورت مرد میتواند تقاضای طلاق بدهد و حقوق همسرش را هم بپردازد.