مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه

اگر زنی به جرم تجاوز به عنف شکایت کند و شکایت ثابت نشود. فرض بر رضایت زن بر رابطه زناست.
با توجه به آنکه قانون تنها بررسی شکایت را در محدوده شکایت میداند و به زن نگاه بزه دیده دارد. آیا زن میتواند برای بستن راه شکایت همسر خود یا هر شخص دیگری طبق ماده واحده 114 قانون مجازات قبل از اثبات جرم، لایحه توبه نامه به دادگاه ارسال کند.با توجه به آنکه تقریبا زنای او ثابت شده است.

پاسخ ها :

توبه نامه توبه تجاوز به عنف