مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سه دونگ واحد مسکونی بعنوان مهریه

سلام و عرض ادب!
وقت جنابعالی بخیر باشه.
جسارتا یک سوال داشتم خدمتتون.

سوال بنده اینه که ...
بنده خانمم مهریه اش 114 سکه هست. چند سال پیش باهم بحثمون شد و مهریه اش رو اجرا گذاشت. چون بیکار شده بودم و تازه کار با حقوق ناچیز پیدا کرده بودم، شب مامور فرستاد خونه پدرم و ماشینم رو بعنوان بخشی از مهریه گرفت. بعد از چند سال، یک خونه کوچک خریدیم اهواز که سه دونگ اون رو بنامش کردم و سه دونگ بنام خودم. بنده خودم با ایشون و دوتا بچه هامون در حال حاضر در این خانه زندگی میکنیم‌. بنده فقط همین ملک که سه دونگش مال بنده هست رو دارم و جایی دیگه ای ندارم. ایشون رفته دادگاه و درخواست توقیف سه دونگ بنده رو بعنوان کل مهریه اش داده. آیا ایشون میتونه این سه دونگ رو از من بگیره در حالیکه بنده جای دیگه ای ندارم و باهم ساکن هستیم؟

سپاسگزارم!

پاسخ ها :

توقیف سه دانگ ملک بابت مهریه توقیف ملک برای مهریه مطالبه مهریه مهریه