مشاوره حقوقی رایگان - دفاع و شلیک

با درود

بنده در خودروی خود کلت گازی 4.5 داشتم
همراه با همسرم در یکی از جاده های کشور کنار جاده مشغول عکس گرفتن بودیم که یک خودرو جلوتر ایستاد و بعد از چند دقیقه مشکوک شدم
به همسرم گفتم با شماره 3 با سرعت میریم توی ماشین میشینیم وقتی به طرف خودرو میرفتیم خودروی مشکوک به سمت ماشین ما دنده عقب گرفت جوری که نتونیم حرکت کنیم

3 نفر با چاقو پیاده شدن و منم برای دفاع از خودم و همسرم اسلحه را دراوردم و به شیشه خودروشون شلیک کردم و وقتی دیدن اسلحه دارم فرار کردن

خواستم بدونم اگر بنده به اون 3 نفر شلیک میکردم مجرم میشدم ؟ و اگر بله مجازاتم چی بود؟

میگن کلت گازی کالیبر 4.5 مجوز نمیخواد و منم فقط برای هدف گیری تفریحی با خودم برده بودم

پیشاپیش ممنون و از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر غیر مجاز باشه در صورت شکایت به مجازات حمل صلاح غیر مجاز محکوم خواهید شد.
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد و شما در صورت شکایت می توانید موضوع را انکار کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
گفته ها صحت ندارد ، در صورتی که اسلحه مذبور مجوز ندارد در صورت شکایت به مجازات حمل و استفاده از سلاح غیر مجاز متاسفانه محکوم خواهید شد