مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حق شفعه

با سلام و تشکر.
آیا فروش 3 دانگ از یک واحد آپارتمان غیر قابل افراز که عرصه آن اوقافی می باشد برای مالک 3 دانگ دیگر حق شفعه ایجاد می کند. آیا می‌توان متولی وقف ( اداره اوقاف) را شریک سوم ملک دانست و چون از شرایط حق شفعه وجود دونفر شریک است مانع اعمال حق شفعه شد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون ایجاد حق شفعه برای شریک شرایط خاصی خواهد داشت
و برای شریک مطلقا حق شفعه ایجاد نخواهد شد