مشاوره حقوقی رایگان - آیا با رضایت دادن یکی از اولیا دم حبس تعزیری کم می شود؟

با سلام. جرم برادر من معاونت در قتل است. دادگاه با تجدیدنظر حکم او را 10 سال و 1 روز تعیین کرده و وی با عفو مشروط به علت بیش از 10 سال شدن مجبور به تحمل نصف حبس است. یکی از اولیا دم (پدر متوفی) مبلغی میگیرد تا رضایت دهد. با رضایت دادن فقط خود او به عنوان یکی از اولیا دم تاثیری در حبس تعزیری برادرم دارد کم می شود؟!!! یک روز کم می کنند؟!

پاسخ ها :

رضایت یکی از اولیای دم معاونت در قتل حبس تعزیری