مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار حکم جلب چک برگشتی

با عرض سلام
بنده به کسی چک داده بودم که 8 ماه قبل برگشت زدن و شکایت هم کرده بودن و میگفتن مه حکم جلب بنده رو هم گرفتن ولی اقدامی نکردن بنده با ایشان توافق کردم و ایشان گفتن که من پرونده رو مختومه کردم و رضایت دادم
حال با گذشت 8 ماه ایشان میتونن با همون پرونده قبلی اقدام کنن یا باید پرونده جدید تشکیل بدن و اینکه ایا حکم جلب مدت زمان خاصی داره ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید تکلیف پرونده سابق چه شده و به کجا ختم شده است