مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

سلام خانومی هستم حدود چهار ساله ازدواج کردم و الان حدود یه ماهه باردارم و شوهرم منو ول کرده رفته،شوهرم گاهی وقتا به شدت دیوونه میشه وکارهایی میکرد که فکر میکردم عقب افتاده هست و ازش میترسیدم متوجه شدم که بچه بوده تصادف شدید کرده و چند ماه تویه کما بوده و معافیت از سربازی به علت بیماری اعصاب وروان شده با همون پرونده پزشکی که داشته و در حالی که به من نگفته بود الان میتونم تقاضای طلاق به علت تدلیس در ازدواج کنم و حضانت بچه رو هم بگیرم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر جدیدا متوجه شدید می توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اعمال فسخ نکاح به علت تدلیس ، فوری است و باید فورا بعد از اطلاع ، دادخواست مطرح شود
شما در حال حاضر فرزند دارید و فسخ نکاح ممکن نیست

ولی شما میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در حال حاضر فقط میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید