مشاوره حقوقی رایگان - معاینه مجدد

سلام بنده سال 97تصادف کردم و تصادف 2تافوتی داشت بعد حدودا 6ماه دنبال پرونده بودیم بعد 6ماه قاضی مربوطه گفت پرونده مختـومه شده و علتش را نگفت ماهم پیگیر شدیم با برخورد بد از سوی قاضی شدیم بعد از 5سال یک ماه پیش ب ما از دادگاه زنگ زدن برای دیه وقتی ک رفتیم کل مبلغ دیه رو 80ملیون دادن درصورتیکه چشم سمت راستم ضعیف شده و گوش سمت راستمم حالتشو از دست داده راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست پرونده شما پیگیری شود می‌توانید اعتراض نماید