مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نفقه از مردی که خانه را ترک کرده

همسر من(زوج)5 ماهه خانه را ترک کرده در منزل مادربزرگش به سر می برد و هیچ خرجی به بنده نداده البته 9 ماهه که هیچ پولی برای من واریز نشده بابت نفقه. خانه به نام من هست و مادرم. از دادن اجاره های مادرم هم به مدت پنج ماهه امتناع کرده. آیا من باندادن نفقه میتونم طلاق بگیرم ؟و اینکه ایشان یک قرارداد با مادرم دارد که تمدید نشده فقط طبق مصوبات کرونا و قرارداد اجاره ها تمدید شده آیا مادرم میتونه ازایشان بابت ندادن اجاره شکایت طرح کنه؟

پاسخ ها :

اعظم حسن آبادی

سرکار خانم اعظم حسن آبادی :

بله میتونید دادخواست طلاق بدید . مادتان هم میتونند مطالبه اجور معوقه کنند