مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

درسن 11 سالگی پدرش باعث اعتیاد ش شده الان 33سالشه و بیماری مختلف ام اس خودایمنی گرفته و علت مصرف موادش پدرشه قبلا بارها 6ماه 3ماه تا23روز صدها بار شده ترک کنه الان واحد داره داده رایگان به دخترش و یکیشم به مستاجر حالا پسرش می‌تونه درخواست کنه که واحدش برای زندگی خالی کنه بنام هم نکرد تهیه کنه تا سلامت شه .چون پدره ادعا داره بچشم بکشه جرم نیست.و آیا با شاهد مدرک می‌تونه از پدره ارثیه یا بنام پدره بخواد براش جای جداگانه بگیره ممنون میشم جواب بدین و ببینم وکیل بگیرم

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
هر شخصی در اموال خود حق هرگونه تصرفی را دارد. شما تحت شرایطی می توانید دادخواست مطالبه نفقه اقارب مطرح نمایید.