مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری به چه صورت است آیا از سندیت برخوردار است ؟

با سلام و عرض ادب
لطفا راهنمایی بفرمایید: من و خواهرم مجرد هستیم و با هم زندگی میکنیم خواهرم یه منزل مسکونی داره که هردو با هم زندگی میکنیم از طرفی هنوز سند خانه کامل نشده چون از تعاونی خریداری کرده هنوز سند حاضر نیست، همچنین یه ویلا در شمال داریم ( سند شورایی ) که متعلق به هر دو ماست و من نیز در آن سهیم هستم، هر دو توافق داریم که هرچی از هم داریم متعلق به هر دو ما باشد و در زمانیکه یکی از ما از دنیا رفت هیچ خواهر و برادری از ما که همگی ازدواج کرده اند حق و حقوقی بهشون تعلق نگیره (پدر و مادرم فوت کرده اند) و برای یکی از ما در صورت نبود دیگری دردسر نشود و دوست نداریم که یه قرون به کسی بجز یکی از ما دو نفر نرسد. لطفا راهنمایی بفرمایید که چه سندی و کجا تنظیم کنیم از یه وکیل دفترخونه پرسیدم گفت صلح عمری تهیه کنید ولی بیشتر توضیح نداد چون میخوام کاری انجام بدهیم که محکم و سفت و سخت باشد.
تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

عرض ادب و احترام
با تشکر از پاسخ شما ،
لطفا راهکار بفرمایید برای این قبیل موارد چه چیز پیشنهاد میشود .
سپاس

صلح عمری