مشاوره حقوقی رایگان - از چه طریق پیگیری کنم تجدید نظر

با درود یک پرونده شکایت خلع ید از ملک ارثی داشتم که طرف مقابل محکوم شد ولی اعتراض گذاشت در تاريخ 20 آذر 1401 و تبادل لوایح انجام شد و تا حالا که 8 اسفند 1401 هست هیچ خبری در ثنا به من داده نشده در ضمن چند مرتبه به منشی دادگاه بدوی مراجعه کردم که با بر خورد بد گفت رفته دادگاه تجدید نظر برو تا پیام بیاد..... لطفا بفرمائید برای پیگیری جواب تجدید نظر باید چه کاری انجام دهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر پیام دادگاه تجدیدنظر باشید.
اگر بعد از تعطیلات عید خبری نشد از شعبه بدوی شماره پستی پرونده را بگیرید و از طریق دادگاه تجدیدنظر پیگیری کنید.