مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب دادرسی

باتوجه به غیر قابل اعتراض بودن قرار جلب دادرسی دادیار ، در صورت غیر موجه بودن نظر دادیار چه بر حسب اشتباه چه از روی تخلف دادیار چگونه میتوان موضوع را پیگیری و از صدور رای خلاف واقع ای که از روی نظر دادیار صادر شده است جلوگیری کرد؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

دفاعیات لازم را در دادگاه کیفری انجام دهید در وجود دلایل از سوی شما قاضی دادگاه کیفری موضوع را رسیدگی می نماید و یا شما را محکوم با تبرئه می کند و بتز رای دادگاه کیفری قابل اعتراض در مراجع تجدیدنظر است