مشاوره حقوقی رایگان - واریز به حساب شخص سوم و طلب اون پول از من

خریدار زمینی بابت راضی کردن صاحب زمین به فروشش بمن مبلغی پول پیشنهاد کرد..
طی سه مرحله مبلغ 30 میلیون واریز کرد به شماره کارتی که من برایش ارسال کردم.
سه ماه تمام من برای راضی کردن صاحب زمین وقت صرف کردم و در آن شهر ماندم( محل سکونت خودم شهر دیگری بود ) و پولی رو که برای من خواست واریز کند مستقیما به شماره کارت صاحب خونه ام که من برایش ارسال کرده بودم واریز کرد.
صبح انجام معامله شخص خریدار بدون دلیل معامله رو بهم زد و بعد از گذشت یک ماه اون پولی رو که به حساب صاحب خونه من واریز کرد رو از من خواست پس بگیره. هیچ مدرکی هم از من نداره به غیر از شماره کارتی که من از طریق واتساپ براش فرستادم. ایا میتواند از من شکایت کند و منو محکوم کند؟
من سه ماه از کار و زندگی ام افتادم و هر روز دنبال کارهای اداری این زمین بودم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید مبلغ را مسترد نمایید
ولی اگر مبایعه‌نامه تنظیم شده باشد و سپس معامله اقاله یا فسخ گردد فسخ کننده باید تمام حق کمیسیون بنگاه را پرداخت نماید