مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده کلاهبرداری

سلام. من حدود یکسال پیش بابت خرید جهیزیه از یک کانال تلگرامی به مبلغ 14میلیون ازم کلاهبرداری شد. تمام شواهد و مدارک مستند هم به پلیس فتا ارائه شد. بعد از 6ماه از دادسرا تماس گرفتن و فقط از من و پدرم که شاهد بودن امضا گرفتن. تا الان دیگه هیچ خبری نشد. از طریق سامانه هم هیچ ابلاغیه ای و حتی اطلاعاتی از شماره پرونده ندارم. چطوری میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده های این چنینی و مشابه باید ابتدا مورد تحقیقات و بررسی قرار بگیرند و سپس مشخص می‌شود چه کسی متهم است یعتی ابتدا بعد از اظهارات شما باید شخصی مشخص شوددکه اتهام به وی وارد است و سپس اظهارات او گرفته شود و در نهایت محکومیت صادر شود یا خیر سوال شما نزدیک تر به مسائل حقوقی است تا کیفری و آن هم کلاهبرداری بهتر بود قبل از هرگونه اقدامی با وکیل متخصص صحبت میکردید