مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل مسکن مهر

باسلام ودرود؛درسال1392طی مراحل قانونی یکباب منزل مسکونی مهر از بنگاه با قیمت روز خریداری واز وزارت مسکن وشهرسازی نیز استعلام نموده وبنام اینجانب ثبت وتا کنون در حال پرداخت اقساط آن هستم و در سال 1394بنابر اصرار خواهرزاده ی همسرم که از همان زمان تاکنون در منزل فوق سکونت دارند به ایشان وکالت بلاعزل دادم اینک علاوه بر عدم هیچگونه پرداخت اجاره واقساط ایشان ادعای مالکیت می نمایند در اینمورد راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

وکالت دلیل برمالکیت نیست برای توضیحات تکمیلی پنل مشاوره تلفنی را انتخاب نمائید