مشاوره حقوقی رایگان - زندگی کردن به دور از شوهر

در صورتی که دادگاه رای به بی گناه بودن شوهر در طلاق بدهد، آیا زن می‌تواند بدون داشتن دلیل و حتی با گرفتن مهریه به صورت سالیانه دور از شوهر و در منزل پدری خود زندگی کند، و شوهر هیچگونه علاقه ای به طلاق دادن نداشته باشد، مدت زمان آن تا چه مدت می‌تواند باشد؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود
پرسشگر ارجمند
اگر قصد ازدواج مجدد ندارید و ناشزه شدن و ازدواج مجدد زوج وعدم تعلق نفقه برایتان مهم نیست
ایرادی ندارد.