مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قضات

سلام میخام از یکی از قضات شکایت کنم چون اصلا به اظهارات و دفاعیاتم توجه نمیکنه بنده دادخواست مطالبه نفقه از شوهرم دادم شورا حل اختلاف رد کرد تجدید نظر خواهی دادم دادگاه روز جلسه اصلا به دفاعیاتم و اظهاراتم گوش نداد گفت برو خانم به پرونده رای نمیدم .رای صادر کرده نوشته در خصوص تجدید نظر خواهی خانم...به طرفیت اقای ....نسبت به دادنامه شماره...حکم به محکومیت تجدید نظر خواه به پرداخت نفقه اینده فرزند صادر گردیده دادگاه با توجه ........... رای معترض عنه را تایید مینماید. اصلا این قاضی پرونده رو نخونده ببینه موضوع چیه. کجا باید شکایت کنم چون تمام پرونده هام این کار و میکنه و وقت کشی میکنه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شکایت انتظامی از تخلف قاضی پرونده اگر ادله کافی دارید باید به دادسرای انتظامی قضات مراجعه وطرح شکایت فرمایید .