مشاوره حقوقی رایگان - گمشده

سلام ببخشید پدر من 70سالشونه و مشکل قلبی دارن دیروز ساعت هفت صبح از منزل از کرج به سمت تهران خارج شدن و از اون موقع تا حالا ازشون خبری نداریم میشه راهنمایی کنید باید چکار کنیم خیلی نگران هستیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" مراجعه به کلانتری محل و اعلام مفقودی پدرتان جهت اعلام به تمامی گشت های انتظامی جهت یافتن وی و در صورت نتیجه بخش نبودن اقدامات صورت گرفته ، اعلام مفقودی پدرتان به دادسرای محل وقوع حادثه .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

به دادسرا مراجعه موضوع را اطلاع دهید تا پرونده شما به اگاهی محل ارجاع گردد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همانگونه که همکاران عزیزم راهنمایی کردندانشاءالله پیدامیشوند.موفق باشید