مشاوره حقوقی رایگان - قانونی بودن محجوریت و رد محجوریت در کمیسیون پزشکی بنیاد شهید

من فرزند شهید هستم و محجوریت اینجانب در سال 1389 به تایید دادسرای ناحیه 25 امور سرپرستی رسیده هست در سال گذشته جهت برقرای حقوق قیم من اصل برگه قیم نامه را بنیاد شهید رباط کریمم برد و از تحویل گرفتن ان خودداری کرده و ناچارا من از پزشک متخصص اعصاب و روان گرفتم .. پرونده من به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید ارجاع شد محجوریت من را رد کردند. به دیوان عدالت اداری مراجعه کردیم قیم من به کمیسیون ماده 16 استان تهران کرد جواب سر بالا دادند
مجدد باید قیم اینجانب چه کار کند پرونده من در دیوان عدالت اداری رسیدگی شود؟

پاسخ ها :

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

سلام اگر حکم حجر شما در دادگاه صادر شده باشد بنیاد شهید می بایست بر اساس آن عمل کند