مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به دستور تخلیه فوری

با سلام
بنده خانه ای را شهریور 1400 به مدت 1 سال اجاره کردم که اجاره نامه در بنگاه تنظیم شد. شهریور 1401 علی رغم درخواست ما بر افزایش قانونی 25%، به اصرار صاحب خانه با افزایش اجاره بها 50% به صورت شفاهی برای مدت 1 سال تمدید کردیم. حال صاحبخانه ملک را فروخته و میگوید باید تخلیه کنیم و می خواهد دستور تخلیه فوری بگیرد. با توجه به اینکه توافق ما مبنی بر تمدید یکساله و شفاهی بوده و تمام اجاره ها سر وقت به حساب مالک واریز شده، آیا میتوانیم از خود دفاع کنیم یا ایشان می تواند دستور تخلیه بگیرد؟
و اگر دستور تخلیه بگیرد ما چقدر فرصت داریم که یک جای جدید پیدا کنیم با توجه به اینکه در حال حاضر شرایط جابجایی را نداریم.

پاسخ ها :

اعتراض به دستور تخلیه فوری دستور تخلیه فوری