مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

باسلام تمامی وکلای گرامی گوشی من به سرقت رفته بعد از ثبت در سامانه همیاب 24 خوشبختانه ردیابی گوشی در اپراتور ایرانسل مثبت شد و بعد من به همراه نتیجه ردیابی و کارتن گوشی را به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه و شکایت نمودم و الان این رای برام اومده

رای دادگاه
در خصوص اتهام آقای .... فرزند .... متولد.... شغل آزاد، باسواد، متاهل، شیعه مسلمان، اهل و ساکن شهرستان تبريز، فعلا آزاد به لحاظ تودیع وثیقه، فاقد سابقه محكومیت موثر کیفری، دایر بر: سرقت یک دستگاه تلفن همراه سامسونگ A32 موضوع شکایت آقاي من فرزند ... توجهاً به شکایت شاكي ، گزارش مرجع انتظامی و استعلام صورت گرفته از سامانه همیاب 24 که حکایت از فعال بودن خط تلفن آقای ... روی موبایل داشته که مشتکی عنه فوق مقر به استفاده از سیم کارت آقای ( پدر خانم )
خود بوده و علی رغم انکار دلیل مبنی بر ادعای خود ارائه ننموده ، دادگاه ارتکاب بزه معنونه از ناحيه متهم موصوف را محرز و مسلم دانسته و به استناد مواد 661 و 667 از قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 حکم به محکومیت مشار الیه به تحمل دو سال حبس تعزیری و تحمل 74 ضربه شلاق تعزیری به نحو غیر علن و استراد عین اموال مسروقه درصورت تعذر به مثل يا قيمت آن به مبلغ 85/000/000 ریال (طبق اظهار نظر کارشناسی) در حق شاکی صادر و اعلام میدارد. رای صادره حضوري بوده و ظرف بیست پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر مرکز استان آذربايجان شرقی می باشد.

در ضمن میخوام بدونم متهم پس از تحمل محکومیت از زندان آزاد می شود یا رضایت من لازم است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.