مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از کپی سند مالکیت

با سلام 6 ماه قبل فتوکپی سند مالکیت خانه ام را به فرد با نفوذی که بنگاه دار است و در حال حاضر شوهر دخترش نماینده مجلس بوده برای رفع مشکلی در شهرداری دادم با توجه به اینکه این فرد سوشهرت داشته و همواره از نفوذش در کارهای غیر قانونی استفاده می کند نگران هستم که در آینده از کپی سند مالکیت خانه ما سواستفاده کند با این توضیح که سند مالکیت ملک خانه من دفترچه ای و بنچاق قدیمی است و هنوز تبدیل به سند
تک‌برگ و کاداستر نشده آیا اگر اقدام به تبدیل سند دفترچه ای به تک‌برگ کنیم در تقویت امینت ملک ما اثرگذاره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام از کپی سند امکان سوء استفاده وجود ندارد.