مشاوره حقوقی رایگان - پیام با زن متاهل

سلام من ب مدت 6روز با ی خانم متاهل ک میخاد جدابشه صحبت میکردم فقط پیامک ایشان گفتن سیم کارتش ب اسم مادرشه الان اگ شوهرش بره پرینت بگیره میتونه؟؟ دادگاه چ رای صادر میکنه من اصلا اون خانم رو ندیدم ی استان دیگه هستن

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

1- چون همسر شما مالک سیم کارتتون نیست نمی تواند پرینت تماس ها و پیام های شما را استعلام بگیرد

2- با شکایت همسرتان از شما مرجع قضایی به صرف شک و تردید همسر چنین استعلامی نمی گیرد مگر دلایل دیگری وحود داشته باشد.

3- اگر سیم کارت را انتقال دهید در زمانی که دستور استعلام داده شود تا شش ماه اخیر امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما میسر خواهد بود.