مشاوره حقوقی رایگان - سلام شخصی با چاقو جلو ماشینم رو گرفت و شيشه ماشینم رو شکست و پلاک موتورش رو گرفتم

سلام شخصی با چاقو ساعت 10 شب بخاطریکه پیچید جلوم براش بوق زدم با چاقو از موتورش پیاده شد شیشه ماشینم رو شکست خودمم فرار کردم معلوم بود آدم خطرناکیه نخواستم درگیر شم چون چاقو داشت ولی تو نیستم پلاک موتورش رو بردارم ممنون میشم راهنمایی کنید برم پیگیری کنم فایده داره یانه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره راهور مالک موتور را شناسایی کنید و از وی شکایت کنید.