مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام من 25 سالمه .یک سال و 6 ماه که عقد کردیم‌.پدرم به نامزدم گفت که به فکر زندگیت باش و نامزد این حرف را بهانه کرد و از مهر ماه اصلا خانه ما نیامد و به من زنگ‌ هم‌ نمیزد تا اینکه مادرش به ما خبر داده که معتاد به شیشه شده ...از قبل مصرف میکرده که من در جریان نبودم و تقریبا سه هفته است که فهمیدم .سند ازدواج و شناسنامه منو برداشته نمیده. مادرشم هر چقد دنبالشون گشته پیدا نکرده .میخواستم ببینم من الان چطوری میتونم برم شکایت کنم و دادخواست طلاق بدم بدون شناسنامه و سند ازدواج.خودش می‌گفته سوزونده...شیشه مصرف میکنه و اصلا نمی‌فهمه چی میگه. و میگه من طلاق نمیدم تورو خدا کمکم کنید چطوری میتونم زودتر طلاقمو بگیرم .ما به خانواده اش گفتیم بیایین توافقی طلاق بدین اونا هم میگن برین شکایت کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
نسبت به شناسنامه تقاضای المثنی کنید
نسبت به سند ازدواج تقاضای رونوشت کنید از دفترخانه مربوطه
نسبت به مهریه میتوان اقدام کرد.
اگر اعتیادش شدید باشد از موارد عسر و حرج است و حق طلاق ایجاد میکند
با یک وکیل مشورت نموده و به وی وکالت دهید موضوع امری است تخصصی و خاص و مهم …

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای طلاق توافقی همسر شما باید حاضر باشد.
اگر بخواهید از طرف خودتان دادخواست طلاق بدهید باید بتوانید عسر و حرج را اثبات نمایید که اعتیاد شدید می تواند از مصادیق آن باشد.