مشاوره حقوقی رایگان - تهمت بی مدرک

سلام سه هفته پیش دو تا از دربهای سرویس بهداشتی مدرسه روستای ما را دزدیدن دیروز پاسگاه روستا مرا سوار ماشین کرد برد پاسگاه و درز یر زمین پاسگاه تا حد مرگ کتک وشوکر زد گفت کار تو گفتم نه به خدا من خونه بودم اما گوش نکردن بازم زدن من هم از درد کتک گفتم کارمنه حالابایدچیکارکنم

پاسخ ها :

اثبات بی گناهی در اتهام سرقت اقرار به سرقت در اثر شکنجه اثبات بی گناهی اتهام سرقت سرقت