مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه قبل از طلاق

سلام وقتتون بخیر و‌خسته نباشین
بنده مدت4سال با خانومم جدا زندگی میکنیم و به دلیل داشتن 3فرزند من تمایل به جدا شدن نیستم من و دو تا پسرم خانه خودمون زندگی میکنیم و همسرم و دخترمون خانه پدرشون زندگی میکنن،،این4سال نفقه دخترم و یارانه دوتاشون پرداخت کردم و رسیدهای بانکی هم دارم،،،نامه عدم تمکین و ازدواج مجدد هم واسم صادر شدن و دادگاه های مهریه هم در حال اجراست،،الا مدت2ماه یارانه خانومم پرداخت نکردم و بهش گفتم بابت پول بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی که از حقوقم‌کسر میشه یارانه خودت نمیدم‌چون 2ماه پیش اقدام‌کرده نفقه دخترم بیشتر شده ولی یارانه دخترم و این مبلغ نفقه دخترم که بیشتر شده پرداخت کردم،،،این ماه رفته یارانه خودش و دخترم جدا کرده و ما هنوز طلاق نگرفته ایم،،،،میخواستم بدونم ایا امکانش هست که رفته یارانش جدا کرده؟؟و من‌چه‌جوری میتونم متوجه شم به چه دلیلی تونسته جدا کنه یارانه خودش و دخترم را؟؟؟ممنون و تشکر از پاسخ گوئیتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که شما سرپرست خانوار باشید و مضافا بر اینکه ولی قهری محسوب میشوید امکان جداسازی یارانه ممکن نیست.