مشاوره حقوقی رایگان - حق نگهداری

سلام من معلول حین خدمت سپاه در حال حاضر به عنوان بند ب ماده 121بازنشسته هستم آیا حق نگهداری به من تعلق میگیره معلول ضایعه مغزی هستم مشکلات زیادی دارم من به طور کامل خانه نشین شده ام به خاطر مشکلات جسمی و روحی تشنج عدم تعادل در راه رفتن سردرد سرگیجه بی حالی افسردگی مشکلات کبدی من از لحاظ اقتصادی خیلی تحت فشار هستم به خاطر هزینه‌های بالایی درمان و دارو تو را به امام حسین اگه حق نگهداری شامل من می شود سرباز معلول حین خدمت بند ب بازنشسته ساتا

پاسخ ها :

محمدرضا عسکری نجفی

محمدرضا عسکری نجفی :

استان :

شما ظاهراً حق بازنشستگى دريافت ميكنيد. براى هزينه هاى درمان ميتوانيد عرضحال به بنياد شهيد بنويسيد انشاالله توجه ميكنند.

محمدرضا عسکری نجفی

محمدرضا عسکری نجفی :

استان :

شما ظاهراً حق بازنشستگى دريافت ميكنيد. براى هزينه هاى درمان ميتوانيد عرضحال به بنياد شهيد بنويسيد انشاالله توجه ميكنند.