مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در شراکت

با سلام،
اینجانب طی تماس دونفر دوست که با هم زندگی و ‌کار میکنند دعوت به شراکت در مغازه گلفروشی شدم، بعد از چندین روز امتناع بنده و اصرار دوستان راضی شدیم و به دلیل دوستی بدون قراردااد مکتوب شروع به کار کردیم،

شفاها قرار بر این بود که دکور و تجهیزات مغازه(قفسه و شلف ونصب) را بنده چون فنی هستم(به دلیل نیاز به جوشکاری و نجاری) بسازم،

در عوض گیاه های داخل فروشگاه رو بنده انحصارا تامین کنم و اونجا فقط فروش داشته باشن و 30درصد از فروش دریافت نمایند،
لازم به ذکر است انحصار فقط در خصوص گیاه بوده نه گلدان و لوازم جانبی،

برای بنده حدود 15 میلیون پول هایی برای خرید مواد اولیه واریز شده که چون خودم خریدهاشو کردم تمام فاکتور ها به نام شخص خودم هست،
اما مبلع 30 میلیون تومان اجرت و کرایه ها رو دریافت نکردم به عنوان حسن انجام کار در شراکت ازش گذشتم،

پس از نصب حدود 90 میلیون تومان گیاه هم داخل مغازشون تامین کردم،
یک ماهی گذشت و اخر برج خبری نشد و حضورا رفتم و درصد حق خودم از فروش اون ماه رو گرفتم،

پس از چند روز دوستان انحصار قرارداد شفاهی فی مابین رو شکستن و خودشون جداگانه اقدام به تامین گیاه به صورت موازی کردن،

بنده ناراحت شدم و از شراکت و قرارداد منصرف شدم، بیشترِ اموال(گیاهان) باقی مانده خود را از مغازه خارج کردم و در عین حال
فاکتوری مبنی بر اجرت خدمات انجام شده بهشون دادم که نپذیرفتن مبلغ رو،

در زمان خروج اموالم از آن مغازه، به دلیل نداشتن جا در وانت
چند قلم جنس و گیاه هایی داخل مغازه باقی موند که بعدا برای بردنش مراجعه کنم،
در زمان مراجعه مجدد منکر مالکیت بنده در خصوص اموال شدن،
منکر ساخت دکور و تجهیزات توسط بنده شدن، و در عین حال که منکر ساخت بنده هستن و میگن از جای دیگه خریدم و فاکتور دارم، اظهار میکنن که پولشو 15 میلیون بهت دادم، اگر بنده نساختم که چرا پول دادین!؟

اموال از جمله گیاهانیست که تولید خودم هست با مدرک تصویری در گلخانه، و سازه های هنری که باز با مدرک تصویری توسط خودم در کارگاهم ساخته شده،

حال بعد از پرحرفی بسیار سوال بنده این است،

1) 30 میلیون اجرت ساخت دکور و تجهیزات رو طبق چه شکایتی باید درخواست بدم؟

2)12 میلیون اجناس داخل مغازشون که منکر مالکیت بنده شدن خیانت در امانت میشه؟ اون رو تحت چه عنوانی میتونم شکایت کنم؟

3) 5 میلیون سود اجناس فروخته شده در ماه جاری که قرارداد بهم خورده رو هم منکر پرداختش شدن و میگن نمیدیم رو چجوری باید درخواست بدم!؟

ضمنا در روز آخر که جهت بردن اجناس مراجعه کردم و منکر مالکیت بنده شدن با 110 تماس گرفتم و اومدن گزارشی از اظهارات من در اون تاریخ و ساعت پر کردن و برگه ای به بنده ندادن بردن کلانتری...
در تمام این مواقع هم پرسنل خانم و آقای اون فروشگاه شاهد بودن که بعید است جرات کنن شهادت بدن به نفع ما،
در جلسه خروج اموال همسر بنده (شاهد خانم) و نیرو کار بنده (شاهد آقا) حضور داشتن، در جلسه دوم که منکر مالکیت بنده شدن فقط همسر بنده به عنوان شاهد حضور داشت

ممنون از وقتی که گذاشتین

پاسخ ها :

شراکت در مغازه شراکت