مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ابطال سند ( معامله به قصد فرار از دین )

باسلام و درود حضور شمار سروران گرامی
همسر من ( زوجه) برای سومین بار شکایت ابطال سند ( معامله به قصد فرار از دین) علیه من انجام دادن سه روز پیش پیامکی از دادگاه برای من ارسال شد دقیقا همون شعبه قبلی که دو بار شکایت علیه من انجام شده بود , امروز دوباره برای من پیامک اومد که دادخواست شماره .... ( ینی همون پرونده ) ارسالی از سامانه خدمات قضایی به شعبه .. شورای حل اختلاف ارجاع شده
سوال اول اینکه این پرونده رو دادگاه قبول نکرده و همسرم از طریق شورای حل اختلاف مجددا شکایت کرده یا اینکه خود دادگاه این پرونده رو به شورای حل اختلاف ارجاع داده ؟ و دوما ایا اینکه با ارائه مدارک ( تبرعه در دادگاه کیفری معامله به قصد فرارا از دین و موارد دیگر ... )امکان رد شکایت توی شواری حل اختلاف وجود داره یا نه
سوما میشه بجای حضور در جلسه شورای حل اختلاف لایحه دفاعی تهیه و ارائه کنم به شورا و خودم حضور نداشته باشم
با تشکر فراوان از وقتی که برای بنده حقیر میزارین

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر قبلا همین پرونده رسیدگی شده اعلام کنید تا بررسی شود دادگاه حقوقی موظف به تبعیت از دادگاه کیفری است