مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

سلام وقت بخیر. چند روز پیش شخصی با عنوان برنده شدن در صدا و سیما با مادرم تماس گرفت و او را به عابر بانک جهت چک کردن موجودی حساب فرستاد و با دادن به اصطلاح کد رمز به مادرم حساب او را بعد از 20 دقیقه خالی کرد بدون اینکه انتقال وجهی صورت بگیره،اون شخص تمامی اطلاعات حساب های بانکی و شخصی مادرم رو داشت و حتی خبر داشت که مادرم در ساعت 12 کارت به کارت انجام داده الان برای شکایت و مسدود سازی حساب بانکی که اسم دو نفر هم در دست داریم اقدام کردیم اول به دفتر مراجع قضایی رفتیم بعد از 2 روز پیامک اومد که پرونده به کدوم شعبه ارجاع شده وقتی با پلیس فتا تماس گرفتیم گفتن فردا بیایید ما کارتونو حل میکنیم وقتی که رفتیم گفتن به ما ربطی نداره چون از طریق عابر بانک بوده باید برید آگاهی،به نظر شما ما از چه طریقی مراجعه کنیم که زودتر کارمون پیش بره؟!

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بنا بر دستور مقام قضایی اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بازپرس خودش می داند چکار کند شما از باز پرس پیگیری کند وطیفه دارد کلاهبردار را پیدا کند به هر وسیله ای که شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادسرا موضوع را پیگیری کنید.