مشاوره حقوقی رایگان - قانون کفالت برای نوه جهت مستمری نیروهای مسلح

سلام 39 سالمه دوشیزه هستم فاقد هرگونه حقوق و بیمه و ارثیه پدر مادرم فوت کردن برای مستمری پدر بزرگم ک نسبت نوه میشم اقدام کردم بیمه نیروهای مسلح ارتش ازم کفالت خواستن در صورتیکه ن سرپرست دارم واینکه پدر بزرگم هم 37 ساله پیش فوت کرده در حال حاضر پسرش تمامی حقوق ومزایا رو دریافت میکنه آیا قانونی هست جایگزین کفالت واینکه کفالت و چطور باید بگیریم وقتی همه فوت کردن ممنون از راهنماییتون