مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه سرقفلی

با سلام
پدر من در سال 85 ملکی را به عنوان سرقفلی به شخصی میفروشد . و حق انتقال به غیر هم میدهد . و اقای خریدار بدون پرداخت الباقی ثمن معامله ملک را به شخص دیگری منتقل میکند و در قسمت ادرس پلاک ثبتی اصلی و فرعی را اشتباه وارد میکند. و خریدار دوم هم به همین ترتیب و با پلاک ثبتی اشتباه و بدون درج ادرس به شخص دیگری منتقل میکند . باز به همین ترتیب خریدار سوم ملک را باز با همان پلاک ثبتی اشتباه به شخص دیگری منتقل میکند . و الان شخص چهارم از پدر من شکایت کرده نسبت به دریافت اب و برق و گاز . نکته اینکه در قرار داد های دوم تا چهارم بدون اجازه مالک بوده . فروش صورت گرفته . و ملک در تصرف خریدار چهارم میباشد .
سوال اینجاست که ایا میتونم به عنوان اشتباه در پلاک ثبتی خلع ید ملک رو بگیرم .
ممنون

پاسخ ها :

مبایعه نامه سرقفلی خلع ید سرقفلی سرقفلی خلع ید