مشاوره حقوقی رایگان - ابطال طلاق

من ساکن کرج هستم و حق طلاق داشتم از طریق شهرستان توسط وکیل با حق طلاقی که داشتم اقدام به گرفتن طلاق ظرف مدت3 روز نمودم. همسرم به این کار من اعتراض و ابطال طلاق توسط دادگاه زده و قاضی ایرادی که وارد کرده است در خصوص مدت چند روزه طلاق بوده. یعنی از اقدام به طلاق تا جاری شدن آن باید حداقل یک ماه میگذشته که برای بنده سه روزه بوده. چه دفاعی در این خصوص مدت طلاق میتوانم داشته باشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مدت یک ماه اعلامی شما علی الظاهر موجب قانونی ندارد .

یک وکیل

سوال مبهم است. هیچ طلاقی بدون اجازه دادگاه اجرا نمیشه بنابراین اگر طلاق با حکم دادگاه بوده و قطعی شده مدت آن اصلا ملاک نیست. درصورت تمایل تماس بگیرید