مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم الارث پدری

باسلام ؛سوالی که از خدمتتون داشتم اینکه من پدرم سال 89 فوت شدن و دو همسر داشتن که دقیقا دوماه بعد فوت پدرم همسر دومشون و دو ماه بعد مادر من یعنی چهار ماه بعد پدرم فوت شدن و ملک تجاری که پدرم داشتن بهمراه چند ملک و حق آب در قنات روستایی برادر تنی با حیله های برادر ناتنیم قبل از فوت پدرم برای مادرها بعنوان سهم الارث زن از پدرمان گرفته بودند و سال 90 که مادرم فوت شد نصف اون ملک تجاری مال مادرم بود که دو ماه قبل فوتش بازم با حیله ی برادر ناتنیم و بزور (چون مادرمون میگفت ک زورکی اینکاررو از من میخوان) بصورت غیر ثبتی و رو برگه نوشتن که طبق این سند به تنها پسرم واگذار میکنم که کفن و دفنم و بیمارستان و دکتر و...من با پسرم خواهد بود در حالیکه مادر ما مریضی نداشتن و دقیقا دوماه بعد این سند فوت شدن و فقط هزینه کفن و دفن رو اون زمان برادرمان خرج کرده بود که اون زمانم باز دو میلیون تومن پدرمان برای مادرمان کنار گذاشته بودند و برای ما 6 دختر تنها برادر تنی خودمان هیچ وقت وصیت نامه و حتی این سند که نوشته واگذار میکنم به پسرم ...نشون نداده بودند که به تازگیا شکایت کردیم که دادگاه این سند رو برای ما داده ...برادر تنی ما سال 95 خودش بر اثر ایست قلبی فوت کردند و الان 6 ساله ورثه برادر مرحوممان سهم مادری ما را تصرف کردن و هروقت گفتیم سند ارائه کنید گفتن مادربزرگ به پدر ما داده بود که البته بیش از یک سوم دارایی مادرمان نیز میباشد و همچنین مادرمان بالای 70 سال سن داشتن که بزور اون سند رو نوشتن تا اثر انگشت بزنه ...با این توضیحات آیا واگذار کردن به یکی از فرزندان اونم بدون اطلاع وراث دیگر قانونی هست و ما 6 خواهر که کلی زحمت کشیدیم (برادرمون از همه ما کوچکتر بود) میتوانیم به سهم خود برسیم؟؟؟چون واگذاری بصورت غیر ثبتی هست و مادرمان 4 ماه بعد فوت پدرمان فوت شده ...و شهودی که تو سند نوشته شده ادعای بی اطلاعی و جعل سند را دارند و حتی اثر انگشت مادرمان روی مهر زده شده توسط شورای روستا هست که این یعنی اول شورا این سند رو مهر کرده بعد مادرمان که اونم اگه اثر انگشت جعل نباشه انگشت زدن که بایستی شورا بعد همه مهر میزد سند رو...ممنون میشم راهنمایی کنید و بفرمایید که دست نوشته ساده که واگذاری دو ملک و حق اب قنات (با ساعتی 200 میلیون که 5 ساعت هست) هست میتوانیم بحقمان برسیم .ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزییات موضوع میباشد