مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فرزند

سلام علیکم..ببخشید اگر کسی نوزاد خودرا غیرقانونی یا ازطریق محضر بدهدب کسی ...بعد3سال پشیمانی پدرمادرواقعی میتوانند پس بگیرند یا قانون فرزند را از خوانواده دوم میگیرد و به بهزیستی تحویل میدهد...و اگر اعتیاد پدر واقعی داشته باشد دیگر نمیتواند پس بگیرد ...چون شنیدم اگر پدرمادر اصلی پشیمان شود واسه پس گرفتن دیگر قانون ب خود پدرمادر واقعی نمیدهد وفقط ب بهزیستی تحویل میدهد واسه همیشه ممنون تشکر جواب بدهید مرسی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله فرزند از خانواده غیر واقعی گرفته خواهد شد
و اگر والدین واقعی فرزند ، شرایط نگهداری فرزندان را داشته باشند فرزند به آنها داده خواهد شد ولی اگر والدین واقعی شرایط قانونی نگهداری از فرزند را نداشته باشند دادگاه فرزند را به بهزیستی معرفی خواهد کرد

و والدین در آینده اگر شرایط نگهداری را پیدا نمایند میتوانند درخواست نمایند که فرزند به آنها داده شود و