مشاوره حقوقی رایگان - عمل بینی

سلام وقت بخیر،
من سال 84 یا 85 عمل زیبایی بینی داشتم، و‌ سال 93 عمل مجدد بینی داشتم به خاطر شرایط وخیم سینوسی، که دیگه اصلا دارو جواب نمیداد، و بعد مشاوره با دکتر، تصمیم گرفتم یه تغیر کوچولو تم بدم به بینیم…
اما بعد از چند سال من نمیدونم اون دکتر… چیکار کرد چه بلایی سرم اورد که تو بینی من اصلا غضروفی نیست، کاملا دماغم شله و انحراف پیدا کرده و سوراخ سمت چپیبرای تنفس اذیت میکنه، و بینسم بالا پایین و نا متقارن شده، شما در نظر بگیرید که به لباس درز دوخت داره اما خیاط از بغل اون درز قیچی کنه پارچرو، دقیقا همون بلایی که دکتر سر بینی من اورده و رد بخیش هست، و من تازه فهمیدم با من چیکار کرده جوری که هیچ دکتری حاضر نیست کار عمل اصلاح بینیمو قبول کنه، و اگرم قبول کنن که خیلی کمن قیمتای وحشتناک میگن… خیلییی ناراحتم …. ایا میتونم ازش شکایت کنم؟?

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به اینکه 8 سال از عمل مجدد می گذرد شامل مرور زمان شده از جنبه کیفری خارج است ولی می توانید مطالبه خسارت کنید بدوا برایشان یک اظهارنامه ارسال کنید در صورت تمایل حاضرم برایتان اظهارنامه و دادخواست را تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com. amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh@