مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال به نام فرزندان بعد از مرگ

پدر و مادر اینجانب در قید حیات هستند و همسرم فوت کردند. دو پسر دارم و می خواهم در صورتی که قبل از پدر و مادرم فوت کردم اموالم فقط به فرزندانم برسد. از جهت قانونی چه کاری می توانم انجام دهم تا رسمی شود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی تنظیم گردد حتی المقدور صلح نامه تنظیم گردد....